Over Reggestreekfotografie

Reggestreekfotografie is een jong een dynamisch bedrijf met twee fotografen. Vader en dochter zijn dagelijks op pad om met hun camera’s nieuws, trouwerijen en nog veel meer vast te leggen op de gevoelige plaat.

Het bedrijf vindt zijn oorsprong 40 jaar geleden. Toen werd begonnen met het vastleggen van 112 nieuws voor de media. Later konden hier ook de gewone foto opdrachten voor de kranten en magazines aan toe gevoegd worden. In die tijd werd alles in zwart/wit gefotografeerd en moest de film ontwikkeld en de foto’s afgedrukt worden in een donkere kamer. Hierna moesten de foto’s afgeleverd worden bij de media. Een zeer intensief maar mooi werk. De voorliefde voor zwart/wit is dan ook gebleven en zeker terug te zien in onze reportages. 

Enkele jaren na het begin werd ook de bruidsfotografie toegevoegd aan de activiteiten.  Altijd weer spannend waarmee je thuis kwam. Immers kon je in die tijd niet even achterop de camera kijken of de belichting of compositie  goed was. In die tijd is er dan ook veel ervaring en zelfvertrouwen opgedaan. 

Twaalf jaar geleden heeft de oudste dochter haar intrede in het bedrijf gedaan. Na interne en externe opleidingen is ze inmiddels een volwaardige partner binnen het bedrijf geworden. Haar kijk en input op compositie zijn verfrissend en mogen gerust out of de box genoemd worden. Geen enkel facet binnen het bedrijf heeft geheimen voor haar.

Of het nu gaat om een traditionele familiefoto of een lifestyle fotoshoot, Reggestreekfotografie heeft de capaciteit in huis om op alle markten uw foto’s te verzorgen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.